WIE ZIJN WIJ?

Vanuit verschillende opleidingsachtergronden (sociaal-juridische- en maatschappelijke achtergrond) vormt Lokaal Bewind een sterk team waardoor we het maximale eruit kunnen halen wat erin zit.
Wij zijn samen goed voor meer dan 40 jaar werkervaring in de schuldhulpverlening en de Wsnp. Met onze jarenlange ervaring en samenwerking heeft u met Lokaal Bewind een betrouwbare partner in huis.

TAMARA HILBERATH
Met een opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening is Tamara gaan werken bij een detacheringsbureau binnen de schuldhulpverlening. Na een aantal jaren detacheringswerk binnen kredietbanken, gemeentes en maatschappelijk werk instanties is ze via het detacheringsbureau bij de Kredietbank West-Brabant terecht gekomen en daar in vaste dienst gaan werken. Na een aantal jaren als klantmanager schuldhulpverlening heeft ze de opstap gemaakt naar Wsnp bewindvoerder. Sinds 2013 is zij samen met Ilse van Beek zelfstandig bewindvoerder bij Lokaal Bewind.

ILSE VAN BEEK
Na een opleiding Sociaal-Juridische dienstverlening is Ilse bij de Kredietbank West-Brabant gaan
 werken als klantmanager schuldhulpverlening. Na een aantal jaren was de opleiding “bewindvoerder Wsnp” een nieuwe uitdaging. In 2013  is zij samen met Tamara Hilberath begonnen als bewindvoerder bij Lokaal Bewind.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen